Контакт
Логин Системи - Скопје

  

Продажба и маркетинг

 

Директен телефон за купување
(02) 3090 100

Продажба
(02) 3090-099 локал 250, 251, 202, 203, 204, 205
LSSalesDeskTeam@loginsys.com.mk

 

Продуктни специјалисти
(02) 3090-099, локали:

120, 126 (Microsoft)
123 (HP PSG и HP IPG)
121(HP ESS и EMC)
122 (Linksys by Cisco, LG-Nortel, Zyxel)
129 (Canon)
140 (Web Architect)
155 (Microsoft Dynamics NAV &CRM)
LSProductMarketingTeam@loginsys.com.mk

 

 

Работно време: 09:00 - 17:00 часот (пон. - петок) 

Дисти Маркет

  (02) 3090-099 локал 250, 251
LsDistiMarket@loginsys.com.mk
 

 

Работно време: 09:00 - 17:30 часот (пон. - петок)

Логистички услуги

  (02) 3090-099 локали 333, 332, 331, 330
logistika@loginsys.com.mk

Работно време: 08:00 - 17:00 часот (пон. - петок)

Грижа за корисници и сервис
  директен телефон: (02) 3090 - 809
(02) 3090-099 локал 222
servis@loginsys.com.mk

Работно време: 08:00 - 17:00 часот (пон. - петок)
Финансии и администрација
  (02) 3090-099 локал 114, 113, 112, 111
finansii@loginsys.com.mk

Работно време: 08:00 - 16:00 часот (пон. - петок)
Login Systems Kosova
  address: Bregu i Diellit-Qendra Tregtare Lok-2,
Prishtina, Kosovo
Tel/ fax: +381 38 54 54 57
Info.ks@loginsystems.biz

www.loginsystems.biz/ks
Login Systems Albania
  address: "Sami Frasheri" Prespa Tower, Kati 2,
Tirana, Albania
Tel/fax: + 355 4 2 426 999

Info.al@loginsystems.biz
www.lsa.com.al
 
Мапа за полесно наоѓање на Логин Системи - Скопје

Поставете го покажувачот на глувчето врз улицата од која доаѓате на мапата и следете го црвеното топче кое ќе ви покаже како да стигнете до Логин Системи.

Формулар за контакт

Сакаме да слушнеме за Ваше мислење, барање или потреби. Пополнете го формуларот и кликнете на Прати.

Прашање: *
Име и презиме: *
Фирма или организација
Телефон за контакт *
e-mail: *

 
Прати
 

 
 
Топ производи