Деловен софтвер
Појаснувања
Продажен модел
Производите ги продаваме исклучиво преку продажни партнери. Кликнете на линкот за целосна листа на продажни места.
повеќе ...
Ценовна пракса
Цените објавени на сајтот се од информативен карактер, и може да се разликуваат кај различен продажен партнер.
Валидност

Го задржуваме правото за секакви измени без претходна најава.

ДДВ
Cите цени се со вклучен ДДВ.
Партнерство
Доколку сте ИТ фирма и сте заинтересирани за партнерство со Логин Системи, кликнете на повеќе.
повеќе ...
 
Деловен софтвер
Логин Системи КонвертМак
 


Логин Системи КонвертМак


Цена: 0


Конвертор за Word

ЛС КонвертМак в4.0

Превземете го конверторот тука.

Општи информации:

ЛС КонвертМак в4.0 е додаток за апликацијата Microsoft Word 2007, која ќе Ви овозможи документите кои Ви се форматирани со кирилични фонтови да ги преформатирате, така да бидат напишани со оригиналните фонтови на Microsoft со македонска поддршка. Досега ги тестиравме следните фонтови:

  • LS RimAnt
  • LS AlpiS
  • Mac C Swiss
  • Mac C Times
  • M_Svoboda
  • Macedonian Tms

Конверторот ќе работи и со други кирилични фонтови.


���������� �� ���������
���
����� КонвертМак
������������ Логин Системи
Цена 0,00 МКД *   
�������� Download

������������ ����������


����� �� ��������� �� ���� ���������

��� ����� �-�� ��. ���� ��������

RH304AA HP
HP USB Optical Travel Mouse
��� 274 ������

L2694A HP
Scanjet Flatbed Scanner
G2410
3.815 30 дена

C9351A HP
21 Black Inkjet Print Cartridge
5 ml
835 30 дена

C9351C HP
21XL Black Inkjet Print Cartridge
1.398 30 дена

C9352A HP
22 Inkjet Print Cartridge
tri-colour (5 ml)
1.047 30 дена

C9352C HP
HP 22XL Inkjet Print Cartridge, tri-colour
1.507 30 дена

H2P64AA HP
HP 4 GB PC3-12800 (DDR3 1600 MHz) SODIMM
1.485 ������

D4T09AW HP
HP ElitePad 900 64GB
39.990 без DDV - - -

B5H51EA HP
HP P3500 MT
26.776 30 дена

35542 Iomega
Iomega EZ Media&Backup Center 2TB
��� 14.518 ������

6GQ-00019 Microsoft
Office 365 Home Premium
��� 3.562 30 дена

AJ8115B002AA Canon
PowerShot
A1400
5.560 ������

L2696A HP
Scanjet Photo Scanner
G2710
4.564 30 дена

C5E-00724 Microsoft
Visual Studio 2010 Professional
31.789 30 дена

4HR-00220 Microsoft
Windows 8.1
��� 4.930 - - -

P73-05328 Microsoft
Windows Server 2012
��� 43.118 ������

P73-04849 Microsoft
Windows Svr Std 2008 R2 64Bitx64 English
1pk DSP OEI DVD 1-4CPU 5 Clt
43.452 30 дена

AR-BKSU Ericsson-LG
Аналогна/дигитална централа за мали и средни фирми
AriaSOHO
19.018 ������

Q2519A HP
HP
Premium Photo Paper Glossy
791 30 дена

C5Y15EA HP
HP P3500 MT
30.038 30 дена

C4844A HP
No.10 Large Black Ink Cartridge (69ml)
2.188 30 дена

Microsoft
Office 365 University
��� Јавете се за цена! - - -

AJ8253B002AA Canon
PowerShot A2500
5.231 ������

35548 Iomega
StorCenter™ ix2 Network Storage, 2TB (2HD X 1TB)
��� 20.559 ������

N5F-00055 Microsoft
Visual Studio 2010 Premium
230.000 електронска испорака

LTA-00893 Microsoft
Win Svr Std w/o HypV 2008
32Bit/x64 English 1pk DSP OEI DVD 1-4CPU 5 Clt
44.716 30 дена

FQC-06987 Microsoft
Windows 8.1 Pro
��� 8.836 - - -

ES-116S Zyxel
Неменаџибилен свич
ES-116S
1.910 30 дена

L1956A HP
HP
G4010
8.410 ������

C6615D HP
No.15 Black Inkjet Print Cartridge (25ml)
1.903 30 дена

T5D-01598 Microsoft
Office Home and Bisiness 2013
��� 12.269 ������

35551 Iomega
StorCenter™ ix2 Network Storage, 4TB (2HD X 2TB)
��� 25.725 30 дена

N4F-00055 Microsoft
Visual Studio 2010 Ultimate
500.000 електронска испорака

4HR-00049 Microsoft
Windows 8
5.146 ������

LWS BS Ericsson-LG
Безжична централа за Микро фирми
Wireless SOHO
30.367 ������

CB435A HP
LaserJet Black Print Cartridge
35A
4.061 30 дена

79G-03573 Microsoft
Office Home and Student 2013
��� 4.954 ������

AJ6148B021AA. Canon
Power Shot
A4000 IS
6.990 Веднаш

L1957A HP
Scanjet G4050
11.378 30 дена

35399 Iomega
StorCenter™ px4-300d Network Storage, 0TB (Diskles
��� 38.756 ������

FQC-05919 Microsoft
Windows 8 Pro
8.944 ������

ES-1552 Zyxel
48-портен меназибилен свич
ES-1552
19.834 ������

CB494A HP
Color LaserJet CP2025n printer
26.236 30 дена

C9362EE HP
HP
No. 336 Black Inkjet Print Cart
871 30 дена

35440 Iomega
Iomega® StorCenter™ ix4-200d Network Storage, Clou
��� 54.099 30 дена

CB436A HP
LaserJet Black Print Cartridge
36А
4.668 ������

269-16119 Microsoft
Office Professional 2013
��� 19.772 - - -

AJ8158B018AA Canon
PowerShot A2600
гратис торбичка и 4GB мемориска картичка
7.009 ������

L1910A HP
ScanJet
5590 scanner
23.450 ������

P-2702R Zyxel
VoIP Gateway
P-2702R
4.332 ������

LKA-200 STGBK Ericsson-LG
Аналоген телефон
LKA-200
1.156
850
������

ES1100-24Е Zyxel
Неменаџибилен свич
ES1100-24Е
���
BestBuy
0 30 дена

CB495A HP
Color LaserJet CP2025dn Printer
34.972 30 дена

312-04048 Microsoft
Exchange Server 2010
Standard
42.450 30 дена

C9361EE HP
HP
No.342 Tri-colour Inkjet Print
1.047 30 дена

AJ8603B001AA Canon
IXUS 132
7.829 ������

CE457A HP
LaserJet P2055d Printer
12.825 30 дена

8 428863 008865 останато
ORA
Premium Chairmans Case for i-mate K-JAM (Black
4.668 ������

35952 Iomega
StorCenter™ px12-350r Network Storage, Server Clas
��� 267.656 ������

P72-02977 Microsoft
Windows Svr Ent 2008
32Bit/x64 English 1pk DSP OEI DVD 1-8CPU 25 Clt
170.383 30 дена

B6N37EA HP
HP ProBook 45040s
31.503 ������

CE459A HP
LaserJet P2055dn Printer
18.417 30 дена

470065-431 HP
ML150G6 E5506 P410 1x2GB 1x300
75.495 ������

228-09421 Microsoft
MS SQL Server 2008 R2
Standard
53.192 30 дена

C9299A HP
Officejet 7000 Wide Format
12.532 30 дена

CH6220B009AA. Canon
Pixma
MP230
2.290 Веднаш

AJ6354B002AA. Canon
Power Shot
SX160
8.790 Веднаш

35953 Iomega
StorCenter™ px12-350r Network Storage, Server Clas
��� 300.909 30 дена

AX4 EMC
EMC CLARiiON AX4 storage system
Јавете се за цена! ������

470065-656 HP
HP ProLiant DL380p Gen8 E5-260
151.200 30 дена

AJ8156B002AA Canon
PowerShot A3500
9.590 - - -

76P-01199 Microsoft
SharePoint Server 2010
Standard
280.000 електронска испорака

T72-02664 Microsoft
Win Small Bus Svr Std 2008
w/SP2 English 1pk DSP OEI DVD 1-4
47.397 ������

470065-657 HP
HP ProLiant ML350p Gen8 E5-260
137.025 ������

AJ8600B001AA Canon
IXUS
135
10.990 - - -

C8727A HP
No.27 black Inkjet Print Cartridge(10 ml)
1.237 30 дена

4WD-00239 Microsoft
Threat Management Gateway
Server
77.661 30 дена

T75-02770 Microsoft
Win Small Bus Svr Prem 2008
w/SP2 English 1pk DSP OEI DVD 1-4
82.492 30 дена

470065-723 HP
HP ProLiant ML350e Gen8 E5-240
81.245 30 дена

CR6293B003AA. Canon
LBP7110cw
15.400 30 дена

CR6373B001AA. Canon
LBP7210cdn
20.110 30 дена

C4092A HP
LJ 1100/1110
toner
3.820 30 дена

C8728A HP
No.28 tri-color inkjet
print catridge
1.376 30 дена

8 428863 008254 останато
ORA
Premium Chairmans Case for i-mate JAMin (Black
4.646 ������

AJ6353B002AA. Canon
Power Shot
SX500 HS
13.890 30 дена

LDP-7208D Ericsson-LG
Дигитален телефон за Aria SOHO
LDP-7208D
4.915 ������

470065-744 HP
HP ProLiant DL360p G8 E5-2609
133.716 30 дена

AJ8228B002AA Canon
Power Shot
SX 270 HS
16.025 ������

CR6372B001AA. Canon
Canon i-SENSYS
LBP6310dn
11.790 30 дена

628691-421 HP
HP DL120 G7 E3-1220 Pluggable EU Svr
52.445 30 дена

CR6293B004AA. Canon
LBP7100cn
12.450 30 дена

CH6371B039AA. Canon
MF4730
11.290 30 дена

AJ6352B002AA. Canon
Power Shot
SX50 HS
27.990 30 дена

F2C-00908 Microsoft
Windows 7
Home Basic
5.111 ������

CR5152B003AA. Canon
Canon i-Sensys
LBP6670dn
15.390 30 дена

686136-425 HP
HP ProLiant DL320e Gen8 E3-1230v2 B120i 2x1Gb 1x4G
��� 56.163 30 дена

CH6371B055AA. Canon
MF4750
14.490 30 дена

CH6225B006AA. Canon
PIXMA
MG5450
6.990 Веднаш

GFC-02021 Microsoft
Windows 7
Home Premium
6.651 ������

CR5152B002AA. Canon
LBP6680x
20.120 30 дена

CH6371B057AA. Canon
MF4780w
16.790 Веднаш

CH6226B006AA. Canon
PIXMA
MG6350
9.590 Веднаш

FQC-04617 Microsoft
Windows 7
Professional
8.944 ������

AU213AA HP
HP Long Life Battery
4.485 ������

CH6371B053AA. Canon
MF4870dn
19.890 Веднаш

GLC-00701 Microsoft
Windows 7
Ultimate
12.082 30 дена

LDP-7224D Ericsson-LG
Дигитален телефон за AriaSOHO
LDP-7224D
7.978 ������

MG-PAC100D Ericsson-LG
Телефонска централа за средни фирми
iPECS-MG
72.874 30 дена

CR6374B002AA Canon
Canon i-SENSYS
LBP6020B
4.623 ������

2409B005AB. Canon
i-SENSYS LBP5050
9.990 ������

CH6371B051AA. Canon
MF4890dw
20.890 30 дена

51645A HP
No.45 Black Inkjet Print Cartridge (42ml)
2.034 30 дена

CR4514B003AA Canon
Canon i-SENSYS
LBP6200d
7.676 ������

2409B006AB. Canon
LBP5050n
12.490 ������

CR6372B001AA Canon
Canon i-Sensys
LBP6310dn
11.191 ������

CR4896B004AA Canon
Canon i-Sensys
LBP7018C
8.372 ������

C7115A HP
1000/3000 series
toner
4.112 30 дена

CR6293B004AA Canon
Canon i-Sensys
LBP7100Cn
11.920 30 дена

C6656A HP
No. 56 black
inkjet print cartridge
1.354 30 дена

LIK-MFIM50A.STG Ericsson-LG
целосно IP централа за средни фирми
iPECS-LIK
44.940 30 дена

CR6293B003AA Canon
Canon
LBP7110Cw Color
14.713 ������

H1D24AA HP
HP Essential Backpack
1.537 ������

CR6140B001AA. Canon
LBP7780cx
37.390 30 дена

H1D25AA HP
HP Essential Messenger Case
1.420 ������

LDP-7024D Ericsson-LG
Дигитален телефон
LDP-7024D
9.819 30 дена

C3906A HP
5L/6L/3100
toner
4.397 30 дена

6PC-00020 Microsoft
GGK-Win Pro 7 SP1 32-bit/64-bit English Legalizati
10.680 ������

Q2612A HP
LaserJet 1010/12/15 & 3015/20/30
4.668 30 дена

Q2624A HP
LJ1150 standard
black cartridge
4.771 ������

C6658A HP
No.58
Photo Inkjet Print Cartridge
1.654 ������

LIP-7048DSS.STGBK Ericsson-LG
IP конзола
LIP-7048DSS
12.881 ������

Q6470A HP
ColorLaserJet
3600/3600n/3600dn
8.831 30 дена

LIP-8004D Ericsson-LG
IP телефон
LIP-8004D
9.117 30 дена

KEKVR667D2N5512 останато
Kingston memory desktop RAM
DDR2 SDRAM, 512MB, 667MHz
1.536 ������

C8767E HP
No. 339 Black
Inkjet Print Cartridge (21ml)
1.851 30 дена

ST3250620NS останато
SEAGATE HDD Barracuda 250GB (desktop)
4.727 30 дена

ST380811AS HP
SEAGATE HDD Barracuda 7200.9 NCQ 80GB (desktop)
2.963 30 дена

ST3500630AS останато
SEAGATE HDD Barracuda NCQ 500GB (desktop)
8.880 30 дена

2234B037AA Canon
Standalone laser fax
L 140
��� 15.839 30 дена

Q6471A HP
CLJ
3600/Cyan
8.780 30 дена

Q6472A HP
Color LaserJet
3600/Yellow
8.780 30 дена

Q6473A HP
Color LaserJet
3600/Magenta
8.780 30 дена

Q6000A HP
Color LaserJet
2600N Black
5.078 30 дена

KEKVR667D2N51G останато
Kingston memory desktop
DDR2 SDRAM, 1024MB, 667MHz
2.941 30 дена

Q3960A HP
Color LaserJet
2550 Print Cartridge Black
5.531 30 дена

LIP-8012D Ericsson-LG
IP телефон
LIP-8012D
13.362 ������

Q5949A HP
LaserJet 1160/1320
Smart Print Cartridge
4.771 30 дена

Q6001A HP
Color LaserJet
2600N Cyan
5.531 30 дена

Q6002A HP
Color LaserJet
2600N Yellow
5.531 30 дена

Q6003A HP
Color LaserJet
2600NMagenta
5.531 30 дена

LIP-8024D Ericsson-LG
IP телефон
LIP-8024D
15.795 30 дена

92274A HP
LJ 4L/4ML/4P/4MP
toner
6.563 30 дена

91-009-072001B Zyxel
Router / Firewall за микро фирми
ZyWALL USG 20
BestBuy 9.970 ������

ED494AA HP
Полнач за лаптоп
65W smart AC
827 30 дена

ED495AA HP
Полнач за лаптоп
90W Smart AC
1.537 30 дена

Q3961A HP
Color LaserJet
2550 Print Cartridge Cyan
6.665 30 дена

Q3962A HP
Color LaserJet
2550 Print Cartridge Yellow
6.665 30 дена

Q3963A HP
Color LaserJet 2550 Print Cartridge
magenta
6.665 ������

C6578A HP
No. 78 color cartridge
3.944 30 дена

C6578D HP
No.78 Tri-Colour Inkjet Print Cartridge (19ml)
2.173 30 дена

LIP-8040L Ericsson-LG
IP телефон
LIP-8040L
21.262 30 дена

Q2610A HP
LaserJet 2300
8.019 ������

C9363E HP
No.344 Tri-colour
Inkjet Print Cartridge
2.086 30 дена

LIK-MFIM100.STG Ericsson-LG
Целосно IP централа за големи фирми
iPECS-LIK
66.804 30 дена

91-009-071001B Zyxel
Firewall за микро фирми
ZyWALL USG 20W
17.178 ������

Q6511A HP
LaserJet 2410/20/30
Smart Print Cartridge
8.275 30 дена

C6657A HP
No. 57 tri-color
inkjet cartrigde
2.049 30 дена

HP
C8765E
No.338 Black Inkjet Print Cartridge (11ml)
1.412 ������

Q2673A HP
Color LaserJet
3500 Magenta
8.780 30 дена

Q2671A HP
Color LaserJet
3500 Cyan
8.780 30 дена

91-009-073001B Zyxel
Firewall за фирми со до 10 корисници
ZyWALL USG 50
22.819 30 дена

Q2672A HP
Color LaserJet
3500 Yellow
8.780 30 дена

Q2670A HP
Color LaserJet
3500/3700 Black
8.831 30 дена

Q2681A HP
Color LaserJet 3700 Smart Print Cartridge
cyan
11.362 30 дена

Q2682A HP
Color LaserJet 3700 Smart Print Cartridge
yellow
11.362 30 дена

Q2683A HP
Color LaserJet 3700 Smart Print Cartridge
magenta
11.362 30 дена

Q5945A HP
LaserJet
4345mfp Black
14.113 30 дена

ZyWALL USG 100 Zyxel
Firewall за бизнис корисници
ZyWALL USG 100
37.107 ������

35H-00002/35H-00004 Microsoft
Optical Mouse 200 Bus USB For Business Black/White
��� 385 Веднаш

U81-00027 Microsoft
Compact Optical Mouse Mac/Win USB Port
719 ������

2CF-00004 Microsoft
Wirelss Mobile Mouse 1000 Mac/Win USB Port
��� 729 30 дена

N73-00014 Microsoft
OEM Wireless Optical Mouse Tilt Wheel PS2/USB
3.311 ������

BX3-00022 Microsoft
Wireless Notebook Optical Mouse 3000 Mac/Win USB
1.486 ������

FA2-00004 Microsoft
Wireless Notebook Optical Mouse
4000
1.358 30 дена

D5D-00006 Microsoft
Wireless Mobile Mouse 4000
1.953 30 дена

72R-00004 Microsoft
OEM Bluetooth Notebook Mouse
5000
4.861 30 дена

BPA-00006 Microsoft
Wireless Notebook Laser Mouse
7000
5.067 ������

5BA-00013 Microsoft
OEM Explorer Mini Mouse 1.0 Win USB Blue Track
6.204 ������

72Q-00004 Microsoft
Natural Wireless Laser Mouse
6000
6.823 30 дена

ZJA-00007 Microsoft
ARC Mouse Red
2.480 30 дена

6JH-00009 Microsoft
Wired Kybrd 200 for Business USB Intl Black
���
BestBuy
418 30 дена

ZYAIR G-4100 V2 Zyxel
Wireless Hot Spot Gateway with PoE Thermal Printer
30.325 ������

7YH-00003 Microsoft
Wired Keyboard 400 for Business USB Port
���
BestBuy
611 30 дена

ANB-00021 Microsoft
Wired Keyboard 600 USB Port Black
��� 729 ������

7FH-00007 Microsoft
Comfort Curve 2000 for Bsnss 1.0 Mac/Win USB Port
812 30 дена

2LF-00016 Microsoft
Wireless Desktop 800 USB English
���
BestBuy
1.427 30 дена

NRA-00003 Microsoft
ОЕМ Life Camera
NX3000
5.811 ������

287497-B21 Canon

21.525 ������

GS1100-16 Zyxel
16-портен гигабитен неменаџибилен свич
GS1100-16
7.207 30 дена

GS2200-24 Zyxel
24-портен гигабитен менаџибилен свич
GS2200-24
33.127 30 дена

GS1100-24 Zyxel
24-портен гигабитен неменаџибилен свич
GS1100-24
10.528 30 дена

GS1910-24HP Zyxel
24-портен менаџибилен PoE свич
GS1910-24HP
��� 26.316 ������

GS1910-24 Zyxel
24-портен менаџибилен свич
GS1910-24
��� 10.865 30 дена

XGS1910-24 Zyxel
24-портен менаџибилен свич 10G уплинк
XGS1910-24
��� 45.257 30 дена

MES-3528 Zyxel
28-портен менаџибилен свич
MES-3528
��� 17.178 ������

470065-756 HP
470065-756
HP ProLiant ML310e Gen8
��� 47.719 30 дена

GS2200-48 Zyxel
48-портен гигабитен менаџибилен свич
GS2200-48
64.140 30 дена

GS1910-48HP Zyxel
48-портен менаџибилен PoE свич
GS1910-48HP
��� 55.909 30 дена

GS1910-48 Zyxel
48-портен менаџибилен свич
GS1910-48
��� 26.214 30 дена

XGS1910-48 Zyxel
48-портен менаџибилен свич 10G уплинк
XGS1910-48
��� 78.531 30 дена

432803-B21 HP
512 MB Unbuffered PC2-5300 ECC DIMM (1 x 512 MB)
432803-B21
1.995 ������

372953-B21 HP
6 Port SATA RAID Controller
17.849
0
������

283655-B21 HP
CPQ Proliant ML350 G3 PS
283655-B21
8.400 ������

314763-B21 HP
CPQ Xeon 2.8GHz 512 CPU Kit
314763-B21
22.995 ������

470065-589 HP
DL380-G7
DL380-G7 E5620 3x4GB P410i/512+BBWC 3x300GB SAS SF
177.870 30 дена

35687 Iomega
eGo® Portable Hard Drive
��� 9.651 30 дена

225075-021 HP
Hot Plug Redundant Power Supply Option Kit (EURO)
225075-021
10.742 ������

349238-B21 HP
HP 160GB 1.5G SATA 7.2K 3.5" HDD
349238-B21
5.670 30 дена

J9080A HP
HP 1700-24 Switch
J9080A
11.446 ������

J9079A HP
HP 1700-8 Switch
J9079A
4.956 ������

J9450A HP
HP 1810-24G Switch
J9450A
19.116 30 дена

J9449A HP
HP 1810-8G Switch
J9449A
8.496 ������

454146-B21 HP
HP 1TB 3G SATA 7.2K rpm LFF (3.5-inch) Midline
454146-B21
13.965 ������

657750-TV1 HP
HP 1TB 6G SATA 7.2k 3.5in SC
HP 1TB 6G SATA 7.2k 3.5in SC
12.885 30 дена

WX407AA HP
HP 2.4GHz Wireless Optical (Black Cherry) Mobile M
WX407AA
1.101 ������

XP358AA HP
HP 2.4GHz Wireless Optical (Ocean Drive) Mobile Mo
XP358AA
1.016 30 дена

500656-B21 HP
HP 2GB (1x2GB) Dual Rank x8 PC3-10600 (DDR3-1333)
500656-B21
4.410 ������

507127-B21 HP
HP 300GB 6G SAS 10K rpm SFF (2.5-inch) Dual Port E
507127-B21
15.225 30 дена

516824-B21 HP
HP 300GB 6G SAS 15K rpm LFF (3.5-inch) Non-hot Plu
516824-B21
23.940 ������

375868-B21 HP
HP 36GB 3G SAS 15K 3.5" HDD
375868-B21
13.335 ������

WT125EA HP
HP 4520s i3-370M 15.6 3GB/320
WT125EA
24.045 30 дена

H5J39EA HP
HP 4540s C1000M
17.990 без DDV - - -

B6N37EA HP
HP 4540s i5-2450M
29.490 без DDV - - -

H5V04ES HP
HP 4540s P2020M
21.490 без DDV - - -

503296-B21 HP
HP 460W Common Slot Gold Hot Plug Power Supply Kit
503296-B21
11.026 30 дена

593188-B21 HP
HP 460W Common Slot Platinum Hot Plug Power Supply
593188-B21
18.880 ������

458928-B21 HP
HP 500GB 3G SATA 7.2K rpm LFF (3.5-inch) Midline
12.284 ������

375870-B21 HP
HP 72GB 3G SAS 15K 3.5" SP HDD
375870-B21
19.950 ������

588072-B21 HP
HP DL360 G7 Intel® Xeon® E5620 (2.40GHz/4-core/12M
588072-B21
35.070 ������

QF373AA HP
HP HA3000 Interchangeable Color Anlog Headset
QF373AA
1.083 ������

FA662A HP
HP iPAQ Premier Leather Case
FA662A
235 ������

FQ983AA HP
HP Laser Mobile Mini Mouse
FQ983AA
840 ������

BR367AA HP
HP Multimedia 2.0 Speakers
BR367AA
827 30 дена

503746-B21 HP
HP NC112T PCI Express Gigabit Server Adapter
503746-B21
3.776 ������

WT121EA HP
HP ProBook 4520s
WT121EA
27.300 30 дена

B8W13AA HP
HP SpectreXT Pro
49.990 без DDV - - -

LQ083AA HP
HP Wi-Fi Mobile Mouse
LQ083AA
1.530 ������

LV290AA HP
HP Wireless Classic Desktop
LV290AA
1.890 30 дена

QB643AA HP
HP Wireless Desktop c7000
QB643AA
3.500 30 дена

FQ480AA HP
HP Wireless Elite Keyboard
FQ480AA
2.064 30 дена

XA964AA HP
HP Wireless Optical Comfort Mouse
XA964AA
964 ������

QA184AA HP
HP X7000 Wi-Fi Touch Mouse
QA184AA
1.992 ������

XP357AA HP
HP2.4G LuRose Wireless Mouse
XP357AA
1.016 30 дена

257913-B21 HP
Intel Xeon 2.40 GHz-512KB Processor WW
20.475 ������

257913-B21 HP
Intel Xeon 2.40 GHz-512KB/400MHz Processor Option
257913-B21
20.475 ������

314763-B21 HP
Intel Xeon 2.8/533-512 ML350 G3 Processor
22.995 ������

358345-B21 HP
Intel Xeon X3.2 MB/800 MHz Processor Option Kit (f
358345-B21
26.775 ������

92274A HP
LaserJet Black Print Cartridge with
Microfine Toner
6.563 30 дена

ACT-50 Ericsson-LG
LG-Ericcson IP/SIP аудио конференциски терминал
ACT-50
��� 0 ������

Microsoft
Microsoft Dynamics NAV
(Navision)
Јавете се за цена! 0

399155-421 HP
ML150-G3
399155-421
63.000 ������

283655-021 HP
ML350G3 Hot Plug RPS EU
283655-021
11.025 ������

283655-021 HP
ML350G3 Hot Plug RPS EU
11.025 ������

283655-B21 HP
ML350G3 Rack Hot Plug RPS WW
8.400 ������

225075-021 HP
ML370 Hot Plug Redundant Pwr Supply EU
10.742 ������

225073-B21 HP
ML370G2 Hot Plug Redundant Fan WW
2.930 ������

Microsoft
MS Dynamics CRM
Јавете се за цена! - - -

589222-B21 Microsoft
MS WS08 Foundation Srv R2 ROK
589222-B21
13.887 30 дена

589256-B21 HP
MS WS08 R2 STD Ed ROK E F I G
MS WS08 R2 STD Ed ROK E F I G
45.665 ������

225073-B21 HP
Redundant Hot Plug Fan Option Kit
225073-B21
2.930 ������

WRE2205 Zyxel
Безжичен Засилувач
WRE2205
2.449 без DDV - - -

NBG-416N Zyxel
Безжичен Рутер
NBG-416N
1.464 ������

NBG-418N Zyxel
Безжичен Рутер
NBG-418N
1.763 ������

NBG-419N v2 Zyxel
Безжичен Рутер
NBG-419N v2
3.227 ������

NBG4615 Zyxel
Безжичен Рутер
NBG4615
4.590 ������

NBG5715 Zyxel
Безжичен Рутер
NBG5715
9.760 ������

NWD2105 Zyxel
Безжични мрежни картички
NWD2105
878 30 дена

NWD2205 Zyxel
Безжични мрежни картички
NWD2205
1.550 ������

WA-001 Логин Системи
Веб Архитект
стандард
Јавете се за цена! Веднаш

Логин Системи
КонвертМак
0 Download

ES-105E Zyxel
Неменаџибилен свич
ES-105E
608 ������

ES-108E Zyxel
Неменаџибилен свич
ES-108E
762 ������

GS-105S Zyxel
Неменаџибилен свич
GS-105S
1.324 ������

GS-108S Zyxel
Неменаџибилен свич
GS-108S
20.997 ������

MG-PAC300 Ericsson-LG
Флексибилно решение за големи фирми
iPECS-MG
133.603 30 дена


��� ������� �� � ��������, ���� ���� �� �������� �� ��� � �� �� ������� ���.

������� �������� ��������� ������ �� ��� ��������

  ���� ��������� ��� �� �������� ������ �� ��� ��������!  


 
  Оценки/Коментари   Оценете

 
Оценил:    Funkcionira i so Word 2010 vo Win7/8
��������:  10.04.2013 19:28:52
Site shto imaat problemi so instalacija, po kopiranjeto, restartirajte go kompjuterot i povtorno startuvajte go Word. Konvertorot ke bide vo Add-Ins. --- Инсталација за Windows 7/8 - копирање на LSKonvertMak40.dot во: C:\Users\%username%\AppData\Roaming\Microsoft\Word\STARTUP
 
Оценил:    Анонимен корисник
��������:  26.12.2011 17:44:55
Одлично... Дали може да очекуваме други програми за Excel и PowerPoint ?
 
Оценил:    Анонимен корисник
��������:  29.11.2011 02:30:47
Imam problemi da go aktiviram konvertorot. Ve zamoluvam za nekoj konstruktiven sovet? Koristam Mic. Office Home and Business 2010 na Windows 7. Blagodaram odnapred za odgovorot
 
Оценил:    Анонимен корисник
��������:  18.11.2011 19:19:04
Ви блогодарам за помошта и дозволата безплатно да го превземам ЛСКонверторот 4.0 за 2007. Функционира. Ме спаивте :))) Бобан
 
Оценил:    Vasil
��������:  15.02.2011 11:55:27
Инсталација за Windows 7 - копирање на LSKonvertMak40.dot во: ---------------------- C:\Users\%username%\AppData\Roaming\Microsoft\Word\STARTUP
 
Оценил:    Saso
��������:  21.01.2011 11:45:27
Користам Office 2010, кога ке има конвертор за Word 2010. Инаку додека корситев Office 2007, конверторот работеше супер
 
Оценил:    gost
��������:  19.10.2010 23:28:41
koristam windows 7 i probav da go instaliram konvertorot,ama ne mi uspeva...dali voopsto e kompaktibilen so "7" ta? ako odgovorot e "da" -kako ide postapkata? pozdrav i blagodaram!
 
Оценил:    Анонимен корисник
��������:  27.09.2010 15:05:44
Преземете го фајлот и отворете го. Во него се наоѓа детално упатство
 
Оценил:    Васе
��������:  27.09.2010 01:19:18
Зошто не дадете упатство за инсталација?
 
Оценил:    Ласко Мукаетов
��������:  14.04.2010 11:06:12
Програмот го имам од самиот почеток кога Login го дозволуваше download-от за секого. Извонредна алатка за конверзија која врши голема работа за стари документи кои се работени со македонски фонтови. Денес го користам со Office 2003 и Windows 7 и функционира беспрекорно само што сега во Windows 7 пораките ги дава во хиероглифи но тоа е до подесеноста на Windows-от, а не сум се потрудил да го средам. Оние кои велат дека тоа е еден час работа, нека пробаат тие да го направат за еден час па тие нека го продаваат. Кога сме кај лиценцираниот software, тој ни го донесе преводот на Windows-от на македонски, така да од легалното користење на програми имаме само корист. Новата верзија 4 се уште не сума ја пробал но верувам дека може да биде само подобра. Добра работа завршивте.
 
Оценил:    Шојиќ
��������:  15.01.2010 15:19:54
Како да го ставам во startup на word 2007?
 
Оценил:    Vasil Petreski
��������:  21.10.2009 17:49:25
Funkcionira i so Office 2010 Technical Preview koj go testiram vo momentov. Go preporacuvam na site!
 
Оценил:    крема
��������:  30.03.2009 23:47:22
одличен конвертор, и работи без грешка, поздрав до Венко Глигоров
 
Оценил:    toni
��������:  06.02.2009 23:11:14
mnogu me spasi konverotorot jak e samo sto go nemam na moj pc :D
 
Оценил:    Jas
��������:  29.05.2008 00:10:18
denar ne davam!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Оценил:    Web Уредник
��������:  24.03.2008 09:50:12
Pocituvani, Spell check na makedonski jazik veke postoi. Paketot za jazicna megjuvrska na makedonski jazik za Microsoft Office 2003 vo sebe go vklucuva baraniot spell checker. Celosna informacija za paketot i nacinot kako za istalacija ke najdete na lokalnata stranica na Microsoft www.microsoft.com.mk ili poprecizno na linkot http://www.microsoft.com.mk/Default.aspx?tabindex=36&tabid=105#officelip . Za povekje informacii mozete da go kontaktirate I Microsoft Centarot za poddrska, na telefonot 02/30 90 890.
 
Оценил:    Д.Д
��������:  20.03.2008 23:03:36
Убаво за конверторот но ме интересира дали би направиле spellcheck за македонски?
 
Оценил:    Ријад Шеху
��������:  12.03.2008 01:33:20
Конверторот ми спаси мноооогу работи. Одлично од ваша страна. Продолжете!
 
Оценил:    Венко Глигоров
��������:  14.11.2007 10:41:57
Ја поставивме новата верзија на конверторот. Изненаден сум од вокабуларот на поедини посетители на сајтот. Конверторот го правиме пред се' за оние корисници кои користат легална копија на Office. Тие што ни се обраќаат за конверторот, ние го испраќаме по е-маил. Еве сега е достапен и за сите корисници на Office 2007. Благодарам за трпението!
 
Оценил:    ххх
��������:  02.11.2007 22:35:11
Програмот е одличен и многу добро работи. Сите сте се научиле некој друг да ви сервира бесплатни програми и да ви биде виновен затоа што направил нешто што не е ваша мерка. Научете се и вие да пишувате програми и понудете ги бесплатно.
 
Оценил:    nikoj
��������:  29.10.2007 16:05:02
Na sto lici ova, cela godina ne zaebavaat so programov. Za nikade e poddrskava. Nikad nema da go napravat zosto e bezpari, pa koj ne vrti. A da izvadam 30000 denari za Office ke trcaat po nas.
 
Оценил:    Supacina Teska
��������:  29.10.2007 16:02:50
кога ќе го направат за 2007 ќе виде 2017 година и тогаш ќе можеме да си го пикнеме во шупче програмот.
 
Оценил:    Murva
��������:  29.10.2007 16:00:37
A da e za pari kako Office-ot, odma ke go napravat.
 
Оценил:    ШупакоЕбач
��������:  29.10.2007 15:59:27
Шупаци тешки!
 
Оценил:    motherfucker
��������:  29.10.2007 15:58:26
Kakva seljacana se ova login sistemi. Katastrofa.
 
Оценил:    Sase
��������:  29.10.2007 15:57:51
Aman, stvarno 1 den rabota e ova. Ete makedonska rabota, kaj e besplatno pa i go nema
 
Оценил:    LudiMilojko
��������:  29.10.2007 15:57:20
Seljacive ke go napravat softwerot koga ke dojde 217 negde, garant :), ima vreme do togas bidete trpelivi
 
Оценил:    kosta_vurov
��������:  29.10.2007 15:56:11
Супер е софтверот, но докаде сте со верзијата за Microsoft Office 2007
 
Оценил:    Brcko
��������:  29.10.2007 15:55:43
Do kade e adaptacijata za Office 2007. Go zaboravivte.
 
Оценил:    Анонимен корисник
��������:  29.10.2007 15:50:58
Do kade e adaptacijata za Office 2007. Go zaboravivte.
 
Оценил:    Анонимен корисник
��������:  29.10.2007 15:46:57
Ajdeeeee cela godina pomina, a konvertorot uste go nemaat napraveno
 
Оценил:    Анонимен корисник
��������:  29.10.2007 15:44:13
Uste ne go napravile za Office 2007. Sramota
 
Оценил:    dragan
��������:  22.08.2007 11:10:35
pozdrav i pofalbi. pokorisno programce za rabota so tekst osven samiot msword ne sum koristel. fenomenalno e, samo se pridruzuvam na zabeleskite od ostanatite sto nema podrska za office2007 i bi ve zamolil ako ima barem nekoj napredok pustete ja barem "beta" verzijata za da moze kolku tolku da se koristi na Off2007.
 
Оценил:    Sase
��������:  13.08.2007 02:11:14
Ap, kazi kako go prilagodi za Office 2007. I posle 7 meseci od mojot prethoden komentar se ushte ne e prilagoden. Toa shto e besplaten ne znachi deka treba da chekame da izleze nov OS za duri togash da go napravite za Office 2007. E toa ti e makedonska rabota.
 
Оценил:    Ар
��������:  31.07.2007 11:21:33
Успеав да го прилагодам за Word 2007 кога работев со Windows XP, но сега со Vista никако не може.
 
Оценил:    Александар
��������:  14.06.2007 01:06:57
Одличен е, ама ајде го чекаме 6 месеци за Office 2007, а кога веќе го преправате ајде напрајте го и за во Excel.
 
Оценил:    Веб уредник на Логин Системи
��������:  20.04.2007 10:12:18
Почитувани, додатокот ЛС КонвертМак в3.0 за Microsoft Office 2007 е во тест фаза и штом ќе биде завршен ќе можете да го преземате од нашата интернет страница.
 
Оценил:    Stefan
��������:  08.02.2007 20:34:56
Go koristam so godini. Rabotam kako profesor vo sredno uciliste vo Kavadarci i mozam da kazam deka dosega nitu eden program ne bil tolku siguren i potreben i to sekojdnevno so sreduvanje na eden kup dokumenti i skripti. Instalirav Office 2007 i sega ne mozam da go koristam konvertorot. Bi ve zamolil za pomos ako e nekako mozno i ako ima nesto novo za kako konvertorot da se koristi so Office 2007. Pozdrav od Kavadarci
 
Оценил:    Sase
��������:  24.01.2007 11:04:42
Super e. Go koristam so godini nanazad. Samo sega ako mozhe da go napravite da raboti na Windows Vista
 
Оценил:    Бошко
��������:  10.12.2006 13:06:31
Олично! Но зошто не и во Excel. Кога е бал нека е со музика
 
Оценил:    Бошко
��������:  10.12.2006 13:01:11
Одлично
 
Оценил:    Bojan
��������:  06.12.2006 16:09:41
pa ne mi raboti cudovo imav text so MK podrshka i ispadnaa hiroglifi probav so konvertorov da go vratam nazad i nisto ne se sluci
 
Оценил:    trsaso
��������:  04.05.2006 00:28:46
И уште нешто: Не ми е јасно зошто секогаш се што е Македонско самите си го критикуваме, па како сакате другите да не фалат. Програмот би му го препорачал ама баш на секого што работи Word.
 
Оценил:    trsaso
��������:  04.05.2006 00:24:27
Програмчето е супер, а уште по добро е што е бесплатно,Ми има помогнато во многу случаеви. Продолжете со вакви работи мали ама ВРЕДНИ Фала :)
 
Оценил:    Ј.
��������:  22.02.2006 13:15:52
Па ок, не е совршен, ама сега за сега е ок.Не се наплаќа софтверчево, барем јас сум го симнал неколку пати! А што се однесува до користење на мк поддршка... stories from the field баш го докажуваат спротивното:(((
 
Оценил:    fuj
��������:  19.02.2006 14:17:25
Goleminata se gleda od osobinata za zanemaruvanje na bezznacajnoto. Za toa nesto ne se davaat pari, a baska sto e za onie koj uste ne slusnale za lokalizacija vo Windows ili nasledeni dokumenti od minatoto. Sramota!
 
Оценил:    Веб Уредник на Логин Системи
��������:  05.08.2005 16:28:00
Логин Системи се извинува поради настанатите недоразбирања и Ве известува дека конверторот е бесплатен и секој посетител може да го превземе од нашиот веб сајт. Ви благодариме на коментарите!
 
Оценил:    Анонимен корисник
��������:  27.05.2005 17:14:21
roberto:)) pa javi se za da mi ja dades :))))
 
Оценил:    roberto
��������:  08.04.2005 16:28:20
jas ja imam originalnata besplatna verzija. na koj mu treba samo neka pishi...
 
Оценил:    Nikola
��������:  08.04.2005 16:22:34
Odlicno e sto razvivate vakvi softveri. poradi golemite napori na vasite timovi redno e da se sobere edna poznacajna suma za vo idnina da ni obezbedite mozebi i nekoj konvertor vo ALL CAPITALS za da vi napiseme KOLKU STE DAREZLIVI
 
Оценил:    Злонамерен Критичар
��������:  31.03.2005 03:27:54
Нема смисол да се наплаќа за ваков едноставен програм.
 
Оценил:    некој анонимен.
��������:  27.03.2005 18:51:20
Одлична апликација но... Глупо, стварно е глупо што оваа алатка беше безплатана да се користи и симне од вашиот почитуван сајт до пред некое време. Сега треба да се плати ? Па некој платил ли досега ? Све се плаќа точно но бидете малце прфесионални ова е смешно.
 
Оценил:    Koj Bilo
��������:  23.12.2004 00:17:48
Za ova treba da PLATAM ?!
 
Оценил:    Irena
��������:  11.12.2004 01:28:41
Vekje go koristam ova converter-ce, i mi posluzilo vo mnogu slucai, no ponekogas "znae" i da se ukoci...pa dobro nitu eden softver ne e sovrsen!
 
Поврзани производи
Веб Архитект


HP USB Optical Travel MouseScanjet Flatbed Scanner
G241021 Black Inkjet Print Cartridge
5 ml21XL Black Inkjet Print Cartridge22 Inkjet Print Cartridge
tri-colour (5 ml)


[1] 2 3 ...
Продажни партнери
За Веб Архитект

Марек Инженеринг
ул. Дебарца бр.6/1, 1000 Скопје, Македонија

СРЦ системска интеграција
ул. Партениј Зографски 83/1-3, 1000 Скопје, Македонија

 

 

 

   

 

 

 

   

ankara masaj , ankara masoz , ankara masaj salonlari
bocek ilaclama , hasere ilaclama , istanbul ilaclama
film izle
tasarim , modelhane , penye kazak , gomlek , dizayn
sunideri , istanbulsunideri
icgiyim , pijama , esofman
oyun oyna , oyun , oyunlar oyna
veri kurtarma , istanbul veri kurtarma , ankara veri kurtarma , antalya veri kurtarma , bursa veri kurtarma
bantc? murat, konveyor bant, v kay?slar?, kurutma bantlar?
2014 filmleri , macera filmleri , aksiyon filmleri ,korku filmleri dram filmleri
Web-Sitem.Net , Tasarim , Webmaster Forumu ,Wordpress ve Opencart Destek Sitesi
Web-Sitem.Net Webmaster Egitim Forumu
WebHosting , WebTasarim , DomainSatisi , Internet & Bilisim Hizmetleri
lambiri kaliplari , profil kaliplari ,transfer baski makinalari