Производи и решенија
 
Логин Системи
Сопствени производи и услуги на Логин Системи


Во портфолиото на Логин Системи се наоѓаат производи и решенија за:

Осмислување, градење и одржување на веб сајтови и решенија со Логин Системи Веб Архитект

 

Имплементација на Microsoft Dynamics Nav и Microsoft Dynamics CRM
Деловно работење на подобрите мали и средни претпријатија 
 

 Повеќе информации за Логин Системи може да добиете ако кликнете тука.