EMC
Куси факти за ЕМС

EMC2 е светски лидер во развивање и добавување на инфраструктурни решенија за информатичка технологија и решенија кои овозможуваат организациите од секаков обем да го променат начинот на кои создаваат и нудат вредност на база на своите информации. EMC2 се фокусира на тоа да им овозможи на своите клиенти да ја максимизираат вредноста на нивните информациски уреди, да напредуваат во услужните нивоа, брзо да реагираат на промените и да ги заштитат своите информации од губење или неавторизиран пристап. Сето тоа EMC2 го овозможува нудејќи интелигентни, флексибилни, софтверски поддржани информациски структури.

Продуктни групи на производителот

- Мемориски уреди за складирање - Уреди за резервно копирање и реставрирање
- Уреди за архивирање - Уреди за виртуелизација и приватен облак
- Уреди за менаџирање содржини - Уреди за репликација

Продажни информации

Александар Поповиќ, EMC2 Product Marketing Manager
тел. 02/3090 100 лок.121

За повеќе контакт информации кликнете тука.

EMC Топ производи
AX4, EMC CLARiiON AX4 storage system
����: Јавете се за цена!
��������: ������
EMC
EMC CLARiiON AX4 storage system
Јавете се за цена!
 

 

 

   

 

 

 

   

ankara masaj , ankara masoz , ankara masaj salonlari
bocek ilaclama , hasere ilaclama , istanbul ilaclama
film izle
tasarim , modelhane , penye kazak , gomlek , dizayn
sunideri , istanbulsunideri
icgiyim , pijama , esofman
oyun oyna , oyun , oyunlar oyna
veri kurtarma , istanbul veri kurtarma , ankara veri kurtarma , antalya veri kurtarma , bursa veri kurtarma
bantc? murat, konveyor bant, v kay?slar?, kurutma bantlar?
2014 filmleri , macera filmleri , aksiyon filmleri ,korku filmleri dram filmleri
Web-Sitem.Net , Tasarim , Webmaster Forumu ,Wordpress ve Opencart Destek Sitesi
Web-Sitem.Net Webmaster Egitim Forumu
WebHosting , WebTasarim , DomainSatisi , Internet & Bilisim Hizmetleri
lambiri kaliplari , profil kaliplari ,transfer baski makinalari